Cassys Design - agentie de publicitate, Piatra Neamt

Despre noi

Publicitatea buna iti spune ce marca este si de ce trebuie sa cumperi. Dar adevarata publicitate arata reputatia unei marci si te invita sa ai incredere in ea.

Suntem consumatori de publicitate cu sau fara voia noastra. Reclama a fost intotdeauna liantul relatiilor umane, fie ele comerciale, politice sau intime. Noul tau produs, o campanie branding, serviciile tale, numele tau, realizarile tale - acesta este billboard-ul tau pe autostrada informatiei. De ce o noua campanie publicitara? Deoarece oamenii sunt atrasi de ce e nou si frumos.

Crearea elementelor de identitate vizuala - logo, carte de vizita, foaie cu antet, plicuri de diferite dimensiuni, look-book-uri cu componenta culorilor, rapoarte si dimensiuni ale elementelor componente, sunt de o importanta vitala in crearea imaginii unei firme.
Cassys va ofera servicii de creatie grafica, desktop publishing si prepress pentru realizarea cartilor dumneavoastra de vizita, a fluturasilor promotionali, a invitatiilor si felicitarilor, a calendarelor de buzunar, de birou sau de perete.

Concepem impreuna cu dumneavoastra layout-ul pentru diferite coperti, pliante, prospecte, brosuri, cataloage de prezentare, postere si insertii in diverse publicatii. Realizam grafica si design pentru ambalaje, dar si pentru totemuri, panouri, bannere si mesh-uri publicitare. Esti consacrat pe piata afacerilor, dar simti ca imaginea ta ar putea fi imbunatatita. Competitia este acerba si trebuie sa te adaptezi neincetat exigentelor publicului. Aici intervenim noi, cu idei proaspete, cu simt practic, cu imaginatie si cel mai important cu pasiune pentru ceea ce facem.

Indrazneste si da curs ideilor noi pe care o sa te ajutam sa le pui in practica astfel incat imaginea firmei tale sa se impuna definitiv pe piata.

Noutati

Asociatia A.C.T.I.V. ART 2005

Asociatia ACTIV Art are ca scop promovarea dezvoltarii sociale si economice a Judetului Neamt promovarea inovatiei, implementarea tehnicilor inovative si a transferului tehnologic, in perspectiva continuare

Ultimele 10 proiecte

SPECTRUM Residences
GIADA Construct
Viking Travel
Tipostim
MBS
Calugaru construct
stangu construct
Oportun
Ciubotariu traduceri
Telegraf

decorative yellow pin

Cine suntem?

Suntem consumatori de publicitate cu sau fara voia noastra. Reclama a fost intotdeauna liantul relatiilor umane, fie ele comerciale, politice sau intime. Noul tau produs, o campanie branding, serviciile tale, numele tau, realizarile tale - acesta este billboard-ul tau pe autostrada informatiei. continuare