Cassys Design - agentie de publicitate, Piatra Neamt

Asociatia A.C.T.I.V. ART 2005

Asociatia ACTIV Art are ca scop promovarea dezvoltarii sociale si economice a Judetului Neamt promovarea inovatiei, implementarea tehnicilor inovative si a transferului tehnologic, in perspectiva dezvoltarii potentialului uman in cadrul socio-economic European.

Totodata ACTIV Art participa alaturi de Administratia Locala, Institutiile de profil (Directia de Cultura si Culte, Inspectoratul Scolar, Directia Muncii, Agentia de Somaj) la activitati legate de cultura, arta, traditie, imagine,precum si activitati de promovare a artistilor nemteni in tara si strainatate, organizarea de expozitii de arta, simpozioane , seminarii, dezbateri publice si activitati de pledoarie in vederea influentarii modului de concepere, executie si schimbare a regulamentelor/politicii in domeniile descrise mai jos, sustinerea de proiecte culturale, educationale si comunitare.

Noutati

Alte articole

Asociatia A.C.T.I.V. ART 2005

decorative yellow pin

Cine suntem?

Suntem consumatori de publicitate cu sau fara voia noastra. Reclama a fost intotdeauna liantul relatiilor umane, fie ele comerciale, politice sau intime. Noul tau produs, o campanie branding, serviciile tale, numele tau, realizarile tale - acesta este billboard-ul tau pe autostrada informatiei. continuare